Virtuaalinen ratsastajainliitto

Virtuaalinen ratsastajainliitto eli VRL on virtuaalihevosten ja -tallien harrastajien keskusjärjestö ja kohtaamispaikka. Liitto on toiminut vuodesta 1999 tavoitteenaan yhtenäistää ja kehittää virtuaalimaailmaa, opastaa niin uusia kuin vanhojakin harrastajia ja tiedottaa ajankohtaisista asioista. VRL:n tärkeimpiin tavoitteisiin kuuluu myös virtuaalihevosmaailman perinteiden vaaliminen ja historiatiedon säilöminen, onhan VRL ollut mukana harrastuksen vaiheissa jo kolmatta vuosikymmentä!

Toimintaan on helppo tulla mukaan. Ensikertalaisen kannattaa aloittaa VirtuaaliWikistä, joka avaa monipuolisesti harrastuksen koukeroita ja historiaa. Jos kiinnostuit virtuaalihevosharrastuksesta tai olet jo harrastaja, saat VRL:stä eniten irti rekisteröimällä itsellesi VRL-tunnuksen. VRL-tunnuksen avulla voit jatkaa tutustumista esimerkiksi ilmoittamalla virtuaalitallisi tallilistalle, rekisteröimällä hevosesi tai osallistumalla kilpailuihin. Tutustu myös moniin liiton alaisiin järjestöihin ja yhdistyksiin, jotka järjestävät erilaista toimintaa virtuaalimaailmassa.

Ylläpito

VRL:n ylläpito on täysin harrastajien omissa käsissä. Sivuston toiminnasta ovat vastuussa Cannabia (VRL-00033), Marsupieni (VRL-01026), Cery (VRL-02116), Siguri (VRL-11290) ja Siiri (VRL-14355), ja liiton pyörittämisessä apuna toimii kymmeniä vapaaehtoistyöntekijöitä monissa eri tehtävissä! Mikäli olet kiinnostunut auttamaan liiton pyörittämisessä, älä epäröi ottaa yhteyttä! Yhteystietosivulta löydät kaikkien osa-alueiden vastuuhenkilöiden nimet ja yhteystiedot.

Tiedotukset

28.08.2023 - Kilpailuiden läpivienti, etuuspistejärjestelmä
13.08.2023 - NJ:n tauko on ohi (sääntömuutokset & tuomarikoulutus)
03.08.2023 - Tunnus- ja jaosvastaava jättäytyy aktiivitehtävistä
09.07.2023 - Tietokantapalvelimen päivitys onnistuneesti ohitse
08.07.2023 - VRL tietokantapalvelin päivitetään 9.7. klo 3.00
Lue lisää tiedotuksia.