Etuuspistejärjestelmä

Jokainen VRL:n käyttäjä kerää etuuspisteitä anoessaan kisoja ja lähettäessään näistä tulokset ajoissa. Etuuspisteet säätelevät sitä, kuinka monta avointa kutsua kalenterissa kyseisellä ihmisellä voi olla yhtä aikaa. Rajoitukset ovat tehty sen vuoksi, että kilpailuja jätettäisiin tuloksettomiksi vähemmän.

Etuuspisteiden nollaus ja takaajat

Etuuspisteet voidaan myös nollata johtuen esimerkiksi pitkästä myöhästymisajasta tuloksissa. Mikäli etuuspisteesi on nollattu, joudut hankkimaan ensimmäisille kisoillesi nollaamisen jälkeen takaajan, joka sitoutuu pitämään kisat loppuun, mikäli vastuuhenkilö ei sitä tee. Takaajalle ilmoitetaan yksityisviestillä, kun hänet on merkitty hyväksyttyihin kilpailuihin takaajaksi. Takaajalta tulee kysyä takauksesta etukäteen.

Kisojen takaajalla tulee olla vähintään kolme etuuspistettä, että hän kelpaa takaajaksi.

Tulosten lähettäminen ajoissa ja etuuspisteiden kerryttäminen

Etuuspisteitä kerrytetään lähettämällä tulokset ajoissa. Tämä tarkoittaa viimeistään viikon kuluttua kisapäivästä. Mikäli vastuuhenkilö hoitaa ensimmäiset kilpailunsa ajoissa loppuun, hän saa tuplapisteet, eli siirtyy suoraan seuraavalle etuuspistetasolle.

HUOMIO 31.08.2012: Etuuspistejärjestelmä toimii jo anomisen osalta. Tulosjono ei ole vielä toiminnassa, joten etuuspisteitä ei myöskään nollata tulosten ollessa nk. "myöhässä". Kun tulosjono alkaa toimia, etuuspisteitä tulee ensimmäisen viikon ajan myös tulokset myöhässä syöttäneille kilpailujen järjestäjille.

Etuuspisteiden kerryttäminen

Etuuspisteet Avoimet kutsut
0-1 1 avoin kutsu
2-4 3 avointa kutsua
5-9 5 avointa kutsua
10-24 7 avointa kutsua
25-49 10 avointa kutsua, kutsut suoraan kalenteriin
50-99 20 avointa kutsua, kutsut suoraan kalenteriin
100+ rajattomasti avoimia kutsuja, kutsut suoraan kalenteriin