Yleisilme (max. 25p)
  0p 1p 2p 3p 4p 5p
Selkeys Tallissa liikkuminen on mahdotonta, linkit eivät toimi tai niitä ei löydy. Liikkuminen tallissa on lähes mahdotonta, navigointi on sijoitettu hankalasti. Sivuilla eksyy helposti, ei selkeää sivujakoa. Liikkuminen tallissa on vaikeaa, navigointi on sijoitettu hankalasti Sivuilla eksyy helposti, sivuilta on lähes mahdotonta löytää etsimänsä. Liikkuminen tallissa onnistuu, navigointi on sijoitettu hankalasti. Sivuilla eksyy melko helposti, sivuilta on mahdollista löytää etsimänsä. Liikkuminen tallissa on helppoa, navigointi on sijoitettu selkeään paikkaan. Tallilta löytää etsimänsä melko hyvin. Liikkuminen tallissa on erittäin helppoa, navigointi on sijoitettu selkeään paikkaan. Tallilta löytää nopeasti ja helposti etsimänsä.
Tunnelma Talli vaikuttaa epäasialliselta ja huolimattomalta. Turhia huuto- tai kysymysmerkkejä, runsaasti kirjoitusvirheitä jo etusivulla. Talli vaikuttaa huolimattomalta. Runsaasti kirjoitusvirheitä jo etusivulla. Talli vaikuttaa siedettävältä. Joitain häiritseviä kirjoitusvirheitä. Tylsä etusivunteksti. Talli vaikuttaa mukavalta, ei häiritseviä kirjoitusvirheitä etusivulla. Tylsä etusivunteksti. Talli vaikuttaa mukavalta ja kutsuvalta. Ei kovin houkutteleva etusivunteksti. Talli vaikuttaa mukavalta ja kutsuvalta. Selkeä ja mukava etusivunteksti. Mahdolliseen vieraskirjaan vastattu ystävällisesti.
Aktiivisuus Viimeisestä päivitysmerkinnästä yli kolme kuukauttaHevosten sivuilla ei merkkejä elämästä. Viimeisestä päivitysmerkinnästä alle kolme kuukautta. Hevosten sivuilla yksittäisiä tapahtumia tai ei mitään. Viimeisimmästä päivitysmerkinnästä alle kaksi kuukautta. Hevosten sivuilla yksittäisiä tapahtumia tai ei mitään. Viimeisimmästä päivitysmerkinnästä alle kuukausi. Hevosten sivuilla satunnaisia tapahtumia. Viimeisimmästä päivitysmerkinnästä alle viikko, vanhat päivitykset nähtävissä. Hevosten sivuilla satunnaisia tapahtumia. Talli on toiminut vähintään puoli vuotta. Viimeisimmästä päivitysmerkinnästä alle viikko, vanhat päivitykset nähtävissä. Hevosten sivuilla aktiivisesti tapahtumia. Talli on toiminut vähintään puoli vuotta.
Persoonallisuus Talli on persoonaton, selailun päätettyä tallista ei jää mieleen mitään. Tallin muistaa vielä seuraavalla vierailulla, mutta tallissa ei ole mitään erikoista mieleenpainuvaa. Tallilla on mieleenpainuva nimi tai ulkoasu, mutta sisällössä ei ole mitään mieleenpainuvaa. Tallilla on persoonallinen nimi ja ulkoasu, mutta sisällössä ei ole mitään mieleenpainuvaa. Tallilla on mieleenpainuva nimi tai ulkoasu. Persoonallista toimintaa tai muuta sisältöä. Tallin poikkeaa muista talleista ja jää mieleen positiivisesti. Mieleenpainuva nimi ja ulkoasu sekä persoonallista toimintaa ja muuta sisältöä.
Soveltuvuus Tallilla ei ole edellytyksiä omassa kategoriassaan toimiseen. Täyttää vähintään 20% oman kategoriansa vaatimuksista. Täyttää vähintään 40% oman kategoriansa vaatimuksista. Täyttää vähintään 60% oman kategoriansa vaatimuksista. Täyttää vähintään 80% oman kategoriansa vaatimuksista. Talli täyttää oman kategoriansa vaatimukset täydellisesti.
             
Sisältö (max. 25p)
  0p 1p 2p 3p 4p 5p
Määrä Tallissa ei ole sisältöä tai sitä on todella vähän. Tallin sivuilla kerrottu oleelliset asiat vain muutamalla lauseella. Tallin sivulla kerrottu oleelliset asiat. Tekstit ovat yksitoikkoisia. Tallin sivuilla on kerrottu oleelliset asiat ja lisäksi joitain siistejä kuvauksia tallin toiminnasta ja muutamia kuvia tai muuta materiaalia elävöittämässä tekstiä. Paljon monipuolisia kuvauksia tallin toiminnasta, kuvia ja muuta materiaalia elävöittämässä tekstiä. Runsaasti monipuolisia kuvauksia tallin toiminnasta, kuvia ja muuta materiaalia elävöittämässä tekstiä. Päiväkirjoja tai muita reaaliaikaisia merkintöjä.
Ulkoasu Teksteissä on runsaasti kirjoitusvirheitä ja keskestein asioiden ymmärtäminen on mahdotonta tai lähes mahdotonta. Teksteissä on runsaasti kirjoitusvirheitä ja keskestein asioiden ymmärtäminen on vaikeaa. Teksteissä on häiritseviä kirjoitusvirheitä ja kieli kangertelee. Teksteissä ei ole häiritseviä kirjoitusvirheitä ja kieli kangertelee. Teksteissä ei ole silmiinpistäviä kirjoitusvirheitä ja kieli on sujuvaa. Teksteissä ei ole silmiinpistäviä kirjoitusvirheitä ja kieli on sujuvaa ja monipuolista.
Panostus Sivuilla ei ole tekstiä tai tekstit ovat "tulossa". Kaikki tai lähes kaikki sivuilla oleva materiaali on muiden tekemää. Omistaja on tehnyt sivuilla olevat grafiikat, mutta tekstit ovat muiden kirjoittamia. Omistaja on kirjoittanut kaikki tai lähes kaikki tallin tekstit itse (mutta hevosten luonteet ja sukuselvitykset ovat muiden kirjoittamia), mutta grafiikka on muiden tekemää Omistaja on kirjoittanut kaikki tai lähes kaikki tallin ja hevosten tekstit itse, mutta grafiikka on muiden tekemää. Kaikki tai lähes kaikki materiaali (grafiikka, tallin sivuilla esiintyvät teksti, hevosten sukuselvitykset ja luonteet yms) on tallin pitäjän itsetekemää.
Realistisuus Tallia ei ole kuvailtu. Ei selkeitä kuvauksia tai kuvaukset ristiriitaisia. Talli epärealistinen. Ei selkeitä kuvauksia tai kuvaukset ristiriitaisia. Kuvaukset melko realistisia. Talli kuvailtu monipuolisesti ja tarkasti. Kuvaukset melko epärealistisia. Talli kuvailtu monipuolisesti ja tarkasti. Kuvaukset melko realistisia. Talli on kuvailtu todenmukaisesti ja tarkasti ja sen voisi kuvitella helposti oikeaksi.
Kategorian mukainen sisältö. Kategorian mukaisesta toiminnasta ei ole kerrottu. Kategorian mukaisestä toiminnasta on mainintoja muiden tekstien seassa. Kategorian mukaisesta toiminnasta on kerrottu oleelliset asiat muutamalla lauseella. Kategorian mukaisesta toiminnasta on kerrottu oleelliset asiat, teksti hieman itseään toistavaa tai kompuroivaa. Kategorian mukaiset asiat on kerrottu selkeästi ja tarkasti. Kategorian mukaiset asiat on kerrottu laajasti ja tarkasti, myös ylimääräistä infoa.
             
Ulkoasu (max. 25p)
  0p 1p 2p 3p 4p 5p
Tilankäyttö Ruudulla paljon turhaa tyhjää tilaa. Kaikki materiaali sijoitettu keskelle sivua tai nurkkaan pienelle alueelle. Tyhjää tilaa vain vähän. Otsikko tai muu grafiikka vie yli puolet tilasta. Ei tyhjää tilaa, ruutu ahdattu liian täyteen. Ruudulla melko paljon tai paljon tyhjää tilaa. Materiaalit hajautettu ympäri ruutua. Koko ruutu käytetty hyvin, teksti kapealla alueella tai pienessä iframessa. Koko ruutu on käytetty hyvin, tekstille on varattu tarpeeksi suuri osa.
Sijoittelu ja navigonti Sijoittelu on epäkäytännöllinen. Navigointi on sijoitettu vaikeasti tai sitä ei ole. Sijoittelu on epäkäytännöllinen ja navigointi sijoitettu epäkäytännöllisesti. Linkit erottuvat tekstistä huonosti. Sijoittelu on selkeä ja navigaatio sijoitettu välttävästi. Linkit erottuvat tekstistä huonosti. Sijoittelu on selkeä ja navigaatio sijoitettu välttävästi. Linkit erottuvat taustasta siedettävästi. Sivu on selkeästi jaoteltu, navigointi sijoitettu melko selkeästi. Linkit erottuvat hyvin taustasta. Sivu on selkeästi jaoteltu, navigointi sijoitettu selkeästi. Linkit erottuvat hyvin taustasta.
Tekstin luettavuus Tekstistä ei saa selvää. Teksti ei erotu taustasta ilman maalausta. Fontti helppolukuinen ja sopivan kokoinen. Vaikeaselkoinen fontti, teksti erottuu taustasta. Tekstin koko hieman liian pieni. Teksti tasattu järkevästi. Fontti helppolukuinen ja teksti erottuu taustasta. Teksti liian pientä. Teksti tasattu järkevästi. Teksti on tarpeeksi suurta, erottuu hyvin taustasta ja fontti on helppolukuista. Teksti on tarpeeksi suurta, erottuu hyvin taustasta ja fontti on helppolukuista. Teksti tasattu järkevästi.
Grafiikoiden koko ja laatu Grafiikat bmp.-muotoisia tai tarpeettoman suuria. Lataa liian kauan. Grafiikat suuria, latautuvat nopeasti. Grafiikat sopivan kokoisia, mutta suttuisia. Kuvat leikattu epäsiististi. Grafiikat sopivan kokoisia, mutta suttuisia. Kuvat leikattu siististi. Grafiikat ovat siistejä, ei kohinaa tai mosaiikkia. Mahdolliset leikkaukset ovat siistejä Grafiikat ovat siistejä, ei kohinaa tai mosaiikkia. Mahdolliset leikkaukset ovat siistejä. Suurista kuvista tehty thumbnailit.
Yleisilme Ulkoasu on epäsiisti ja vaikeaselkoinen. Ei toimi kunnolla millään selaimella. Ulkoasu on epäsiisti. Toimii vain yhdellä selaimella ja resoluutiolla. Ulkoasu vaihtelee tallin sivuilla. Yleisilme on välttävä. Tallissa useita eri fontteja tai muita tyylejä. Toimii vain yhdellä selaimella tai resoluutiolla. Turhia popuppeja tai häiritseviä mainoksia. Kaikki sivut valmiita. Yleisilme siisti. Ei useita eri fontteja tai muita tyylejä. Toimii välttävästä useilla eri selaimilla ja resoluutioilla. Turhia popuppeja tai häiritseviä mainoksia. Kaikki sivut valmiita. Yleisilme on siisti. Värit ja muu materiaali ovat yhteensopivia ja tarpeeksi rauhallisia. Toimii välttävästä useilla eri selaimilla ja resoluutioilla. Kaikki sivut valmiita. Ulkoasu toimii hyvin eri selaimilla ja eri resoluutiolla. Värit ja muu materiaali ovat yhteensopivia ja tarpeeksi rauhallisia. Kaikki sivut valmiita.
             
Toiminta (max. 25p)
  0p 1p 2p 3p 4p 5p 6p 7p 8p 9p 10p 11p 12p 13p 14p 15p 16p 17p 18p 19p 20p 21p 22p 23p 24p 25p
kategorianmukainen toiminta 0p - 7p 8p - 15p 16p - 23p 24p - 31p 32p - 39p 40p - 47p 48p - 55p 56p - 63p 64p - 71p 72p - 79p 80p - 87p 88p - 95p 96p - 103p 104p - 111p 112p - 119p 120p - 127p 128p - 135p 136p - 143p 144p - 151p 152p - 159p 160p - 167p 168p - 175p 176p - 183p 184p - 191p 192p - 199p yli 200p
  0p 1p 2p 3p 4p 5p
kategoriaan kuulumaton toiminta 15p - 19p 20p - 24p 25p - 29p 30p - 34p 35p - 40p yli 40p