Usein kysytyt kysymykset

Tänne kerätään tuessa usein kysyttyjä kysymyksiä. Lisää kysymyksiä lisätään, kun tarve tulee.

Mikäli sinulla on jo VRL-tunnus, otathan ongelmatapauksissa yhteyden VRL-tukeen. Mikäli sinulla ei ole VRL-tunnusta, tunnusasioissa lähesty tunnusrekisteriä os. tunnukset(a)virtuaalihevoset.net, muissa asioissa ylläpitoa os. yllapito(a)virtuaalihevoset.net !


Miksi ihmisellä voi olla vain yksi VRL-tunnus?

Tähän on useita syitä. VRL-tunnus käsitellään käytännössä liitossa "henkilönumerona", ja useammalla tunnuksella homma muuttuisi vaikeammaksi käsitellä, esimerkiksi kisaosallistumissa. Lisäksi on reilumpaa kaikille harrastaa vain yhdellä tunnuksella, jolloin huijauksia on helpompi välttää ja käsitellä. Myös yksi ratkaiseva tekijä on se, että VRL-tunnuksia on rajoitettu määrä, kuten numeroitakin, vaikkakaan uhka niiden loppumisesta muutaman vuoden sisällä ei ole vielä suuri.

Tuplatunnuksia ja niiden luontia tarkkaillaan, myös vaikka pääsisi tekemään tunnuksen jonon ohi. Tällä tarkkailulla yritämme estää väärinkäytöksiä ja pitää reilun pelin henkeä yllä. Mikäli olet saanut selvityspyynnön, otathan yhteyttä tukeen heti asian selvittämiseksi. Turhia rangaistuksia ei jaeta.


Apua! En pääse kirjautumaan, mitä teen?

Muistathan tarkastaa, että selaimessasi on cookiet (keksit, evästeet) päällä. Mikäli et pääse kirjautumaan vieläkään, tarkasta myös saamasi salasana: eihän perässä ole turhaa välilyöntiä? Kokeile myös avaimen klikkauksen sijaan painaa enter-näppäintä, kun olet syöttänyt tunnuksen ja salasanan niille varattuihn laatikkoihin.

Salasanan vaihto herjaa "varmista tarkistuskoodi!"

Mikäli salasanan vaihto herjaa "varmista tarkistuskoodi!", yritä kuitenkin päästä sisään vaihtamallasi salasanalla. Ongelma ilmenee noin kolmella kymmenessä tapauksessa emmekä vielä tiedä, mikä sen aiheuttaa. Mikäli tämä ei auta, otathan yhteyttä tukeen ja selosta, mitä olet jo tehnyt ongelman ratkaisemiseksi!