Tiedotukset vuodelle 201207.11.2012 10:16 Virma etsii sisällöntuottajia!

Uusi Virma ilmestyy joulukuun alussa ja etsii kiinnostuneita kirjoittajia ja kuvittajia. Onko sinulla juttuidea tai haluaisitko saada vaikka sarjakuviasi julkaistua? Virma on sinulle oikea paikka aloittaa!

Jutun kirjoittamalla tai kuvittamalla saat työkokemusta ja kirjoitan mielelläni vapaaehtoistyöstä työtodistuksen auttamaan esimerkiksi TET- tai kesätyöpaikan haussa. Lisäksi kehityt kirjoittajana ja kuvittajana, koska saat jatkuvaa palautetta toimitukselta. Ihan tyhjästä ei tarvit...

VRL-00050 pipariina | Aiheet: VRL | Lue koko uutinen


06.11.2012 11:42 Kilpailusääntömuutoksia ja järjestelmän kehittämistä

Jaostenpitäjät ovat saaneet tiedon, että tästä lähin kilpailuja voi anoa samalle päivälle useammat saman jaoksen alaiset kilpailut, kunhan edelliset päivän kilpailut ovat saaneet jo tulokset. Muutos tulee voimaan jaosten omien aikataulujen mukaisesti. Muistathan käydä tarkastamassa, löytyykö kyseinen sääntö jo jaosten omilta sivuilta. Tällä hetkellä säännön ovat jo päivittäneet ERJ ja KRJ.

Kilpailujärjestelmään on tehty pieniä lisäyksiä ja muutoksia. Niillä, j...

VRL-00050 pipariina | Aiheet: ARJ,ERJ,KERJ,kilpailut,KRJ,VVJ,WRJ | Lue koko uutinen


10.10.2012 10:25 Hevosrekisterin ohjeistusta päivitetty

Hevosrekisterin rekisteröintiohjetta on laajojen tulkintamahdollisuuksien vuoksi päivitetty vastaamaan nykyaikaa. Suuria muutoksia ohjeeseen ei tullut.

Rekisterin työntekijöille on lähetetty uusi ohjeistus, joka vastaa paremmin sivuilla ollutta rekisteröintiohjetta sekä sivujen rekisteröintiohjetta on sanamuodoiltaan päivitetty väärintulkintojen estämiseksi....

VRL-00050 pipariina | Aiheet: hevosrekisteri | Lue koko uutinen


10.09.2012 14:03 Kilpailujärjestelmään päivityksiä

Kilpailukalenteri ja tulosten hyväksyntä ovat päässeet jo vauhtiin. Tässä hiukan tiedotetta tulevasta ja mitä tulee muistaa.

Kaikki manuaalikalenterin aikana pidetyt kisat voi lähettää vanhojen tulosten ilmoittamisen kautta. Ennen 01.07.2012 pidetyistä kisoista kerryttää tililleen 0,25 etuuspistettä ja sen jälkeisistä 1 etuuspisteen. Vanhoja tuloksia ei ole kuitenkaan pakko ilmoittaa VRL:n tietokantaan, mutta tällöin ne pysyvät tallessa ja kerrytät niillä etuuspistesaldoa...

VRL-00050 pipariina | Aiheet: ARJ,ERJ,KERJ,kilpailut,KRJ,VMJ,VVJ,WRJ,VRL | Lue koko uutinen


31.08.2012 18:47 Mikä Virma?

Virma on Virtuaalisen Ratsastajainliiton julkaisema nettilehti, joka ottaa kantaa virtuaalimaailman tämänhetkiseen tilanteeseen.

Virmassa 1/12 käydään läpi miten käyttäydytään valokuvaajana näyttelyissä, gotlanninrussien tämänhetkistä tilannetta ja vilkaistaan yksityistalleja. Lehti on 14-sivuinen julkaisu.

Onko sinulla juttuidea tai haluaisitko kuvittaa Virmaa? Ota yhteyttä virma@virtuaalihevoset.net!

Virman omat sivut: http://www.virtuaalihevoset.net/?vrl/virma.html...

VRL-00050 pipariina | Aiheet: sivusto | Lue koko uutinen