Ylläpito

Vuosina 2007-2009 VRL:n asiosta päätti vuoden ajan toimiva hallitus. Tätä ennen pitäjinä ovat toimineet vain yksityishenkilöt (mm. Meepu). Vuoden 2009 jälkeen pitäjäksi siirtyi Feanaro ja vuonna 2011 pipariina.

Tekninen ylläpito

Sivuston tekinsenä suunnittelijana ja toteuttajana toimii tällähetkellä pipariina VRL-00050.

Jos sinulla on kiinnostusta ja osaamista VRL:n kehittämiseksi (PHP, MySql), ota yhteyttä yllapito@virtuaalihevoset.net.

Haluatko vapaaehtoistyöntekijäksi?

Löydät kaikki avoimet tehtävät sekä ohjeet hakemiseen työnhakusivulta. Voit myös jättää avoimen hakemuksen!

Ota yhteyttä

Ota ensisijaisesti yhteyttä aina tuen kautta. Tuessa on useita eri kategorioita, joista voit valita sopivimman. Useamman asian ollessa kyseessä tee niistä erilliset ilmoitukset. Mikäli asiasi ei koske varsinaisesti tukiasioita, ota yhteyttä vastuuhenkilöihin, joiden vastuualueet ja sähköpostiosoitteet löydät viereiseltä palstalta.

Rekisterit ja toiminta

VRL ja sen alaiset rekisterit, kilpailukalenterit ja muut toiminnot pyörivät vapaaehtoisvoimin. Halukkaat voivat ilmoittautua työvoimavastaavalle osoitteeseen tyovoima@virtuaalihevoset.net.

Tällähetkellä rekistereissä työskentelee

  • Hevosrekisteri: 63 henkeä
  • Tallirekisteri: 37 henkeä
  • Seurarekisteri: 28 henkeä
  • Kasvattajanimet: 28 henkeä
  • VRL-tunnukset: 14 henkeä

Osa-alueet ja valvonta

Työvoimavastaavana toimii Troya VRL-03933. Hänen tehtäviinsä kuuluu uusien työntekijöiden rekrytointi ja valinta sekä rekistereiden ja rekisterityöntekijöiden valvonta. Kaikki hakemukset ja kysymykset työvoimapoliittisista asioista lähetetään osoitteeseen tyovoima(a)virtuaalihevoset.net.

Jaosten yhteyshenkilönä toimii Lumienkuli VRL-03491. Hän valvoo jaosten sääntöjen noudattamista ja tarpeen tullen uusien apukäsien rekrytointia sekä ottaa jaosten ylläpitäjien kysymykset vastaan. Kysymykset jaoksista ja niiden toimimisesta voi laittaa osoitteeseen jaokset(a)virtuaalihevoset.net.

Tunnusrekisterivastaavana toimii Scilla VRL-00091. Tunnusrekisterin asiat ohjataan os. tunnukset(a)virtuaalihevoset.net.

Ratsuponirekisterivastaavana toimii Lumienkuli VRL-03491. Ratsuponivastaavan tehtäviin kuuluu mm. uusien ratsuponien polveutumistarkastajien kouluttaminen sekä ratsuponiohjeistuksen pitäminen ajan tasalla. Hänelle voi ohjata kysymykset osoitteeseen kopiointialegre(a)gmail.com.