Keskeneräinen

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Keskeneräinen
Perustettu 02.07.2013
Ylläpitäjä Jasmin VRL-12914
Toimintamuoto Siittola
Tilanne Aktiivinen
Omat sivut http://vptsunflower.weebly.com/

Talli valmistui 02.07.2013 ja alusta asti siellä on ollut hollanninpuoliverisiä. Aluksi 3 ja sitten niitä on tullut pikkuhiljaa lisää. Välissä tallilla kasvatettiin myös suomalaisia puoliverisiä ja brandenburgeja, mutta hollanninpuoliveriset ovat vieneet voiton, joten nykyään tallilla on enimmäkseen niitä. Myöskin ennen tallilla oli vain estepainotteisia hevosia, mutta 2014 syksyn jälkeen joukkoon kuuluu myös kouluhevosia ja muutama kenttäratsastukseen painottunut hevonen.Kasvatit

Kasvatteja syntyy vuodessa useita kymmeniä, joista suuri osa jää kotiin ja osa lähtee maailmalle. Keskeneräisestä saa niin valmiita varsoja, kuin sitten tilausvarsoja, jos niitä uskaltaa pyytää, sillä melkein kaikki hevoset ovat jalostuskäytössä, vaikka sitä ei sen sivuilla erikseen lukisikaan. Kasvatit saavat nimensä perään kasvattaja nimen Kern jos ovat roduista kwpn, fwb tai brdbg.

Tuontihevoset

Keskeneräiseen on joka vuosi tuotu enemmän tai vähemmän uutta verta, että saadaan lisää sukuja hollanninpuoliverisille, joten tuontihevoset eivät ole Keskeneräisen hevoskatraassa miteinkään erityinen näky. Joskus osa omatuomistani tuonneista lähtee myös maailmalle kilpaileviin koteihin.

Lähteet

Tallin omistaja