Kings Riders

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kings Riders
Lyhenne KGR
Perustettu 2005
Ylläpitäjä Alexiina C., Huttis (Lilly)
Jäsenmäärä yli 100
Painotus Ei erityistä
Tilanne Toiminnassa
Omat sivut {{{osoite}}}

Kings Riders on Kings Roadin ratsastusseura vuodesta 2005 lähtien. Seura tarkoitus on tarjota kaikille halukkaille virtuaalihevosharrastelijoille mahdollisuuden joustavaan, monipuoliseen seuratoimintaan ilman aktiivisuuspisteitä tai tarkkaa jäsenkarsintaa. Suuren suosionsa seura onkin saavuttanut rennolla otteellaan ja ottamalla kaikki halukkaat jäseniksi.

Historia

Kings Ridersin taival alkoi ensimmäisen kerran nimellä MT-seura. Seuran toiminta oli tuolloin hyvin pienimuotoista ja lähinnä oman toimitallinsa piiriin kuuluvaa. Jäseniä oli alle kymmenen. Vuonna 2007 seura vaihtoi nimensä Kielletyn Ratsastajiksi (KieRa) ja jäi pitkälle tauolle. Samana vuonna seura vaihtoi toimipaikkansa virtuaali-Suomesta virtuaaliseen Saksaan ja otti käyttöönsä Freundlich Riders -nimen (FLR). Jäsenlistat tyhjennettiin ja kaikki aloitettiin puhtaalta pöydältä. Toiminta alkoi kasvaa ja se on kasvanut tähän päivään asti. Jäsenmäärä kasvoi tasaiseen tahtiin 50 jäsenen rajaan saakka. Vasta 2009 vuonna seura siirtyi virtuaali-Englantiin ja myöhemmin kahden vuoden päästä Yhdysvaltoihin. Nimi vaihtui Kingsway Ridersiksi ja vain hetki sen jälkeen sitä sievennettiin pelkäksi Kings Ridersiksi (KGR). Jäsenrajoitus poistettiin ja vuonna 2010 jäsenmäärä oli kasvanut reilusti yli sadan.

Ylläpidosta on perustamisvaiheilta lähtien vastannut sama henkilö, Alexiina C.. Seurasta vastasi alkuaikoina jonkin aikaa myös Lilly, joka kuitenkin luovutti omistajuuden Alexiinalle hyvin pian. Vuonna 2010 osaomistajaksi siirtyi Huttis.

Jäsenjärjestelmä ja toiminta

Kings Riders ei jaa enää aktiivisuuspisteitä eikä puutu jäsentensä tai jäsentalliensa tekemisiin muuten kuin järjestämällä monipuolisesti erilaista toimintaa sekä toivomalla samanlaista paneutumista myös jäseniltä. Jäsenkarsinnat tapahtuvat satunnaisesti noin muutamia kertoja vuodessa sähköposteihin lähetettävien seurakirjeiden avulla. Liittyminen on yksinkertaista ja helppoa ja poikkeuksetta jokainen hakija hyväksytään. Seuran jäsen saa oman jäsennumeronsa, perustuen monesko kyseinen henkilö listalla on, ja sitä tulee käyttää hoitaessa omia seura-asioitaan. Jäsentalleilta toivotaan omien tapahtumien ja kilpailujen järjestämistä, mutta sitä ei vaadita. Jokainen jäsen voi milloin tahansa järjestää mitä tahans atoimintaa ja lähettää kutsun sen jälkeen seuran tapahtumakalenteriin. Mitään selviä rajoituksia toiminnan järjestämiselle ei ole, mutta suosituimpia lajeja ovat ERJ:n, KRJ:n sekä NJ:n alaiset kilpailut, valmennukset ja tarinapohjainen toiminta.

Power Jump

Kings Ridersin vuoden suurin tapahtuma on Power Jump-esteratsastuskilpailu, joka on järjestetty joka vuosi kesäaikaan vuodesta 2006 alkaen. Kyseessä on iso kilpailu, jossa esteratsukot kilpailevat keskenään korkeissa luokissa, joista viimeisenä hypätään PJ-luokka. Vuoden Power Jump -mestari ratkeaa karsintaluokan jälkeen ja voittajalle myönnetään iso pokaali sekä PJ-arvonimi. Tuomarointi tapahtuu valvotusti puolueettomalla arvontakoneella.

RAJOITUKSIA

  • Kilpailuun osallistuvan hevosen on oltava vähintään 6-vuotias (ikääntymisen ja iän on näyttävä sivuilla)
  • Hevosella tulee olla ennestään väh. 6 sijoitusta esteratsastuskilpailuista
  • Hevosen hyppykapasiteetin tulee olla väh. tasolla 120 cm

POWER JUMP -MESTARIT

Lähteet

KGR:n verkkosivut sekä Alexiina C.:n muistitieto