Liinun Virtuaalitalli

Virtuaaliwiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Liinun Virtuaalitalli
Perustettu2.2.2000
YlläpitäjäLiinu ja Noora Pässilä
ToimintamuotoSiittola
TilanneLopettanut
Omat sivutInternet Archiven kautta

Liinun Virtuaalitalli on yksi vanhojen virtuaaliharrastajien muistoissa parhaiten säilyneistä virtuaalitalleista. Se perustettiin vuonna 2000 ja toimi vuoteen 2003 saakka. Vuoteen 2002 saakka Liinu piti tallia pääasiassa yksin, mutta tämän jälkeen hänen siskonsa Noora alkoi osallistua tallin ylläpitoon. Merkittävää Liinun Virtuaalitallissa oli myös se, että valtaosa sillä käytetyistä kuvista oli siskosten itse ottamia. Tuohon aikaan se oli varsin harvinaista.

Sisällysluettelo

Historia

Vuoden 2003 maaliskuuhun asti tallin toimintaan kuului varsin suosittu hoitajatoiminta, jonka ohella pyöri tuntitoimintaa. Nämä toimintamuodot kuitenkin lopetettiin tallin pienentäessä toimintaansa ja muuttuessa yksinomaan Liinulle jääneiden hevosten kodiksi. Hoitajatoimintaan osallistui parhaimmillaan useampia kymmeniä hoitajia.

Talli järjesti jonkin verran kilpailu- ja näyttelytoimintaa ja sen hevoset ja omistaja kilpailivat LiiRa-seuran nimissä.

Talli majoitti myös yksityishevosia vuosina 2000-2002. Näille oli oma talli, johon mahtui kerrallaan kymmenen hevosta.

Vuoden 2000 puolella tallin toimintaan kuului myös hevosten myynti ja maahantuonti. Vuonna 2001 tätä kutsuttiin pelkästään myyntitoiminnaksi ja myöhemmin myytävät hevoset olivat lähinnä omia kasvatteja.

Kasvatustoiminta

Liinun Virtuaalitalli kasvatti virtuaalihevosia ja -poneja useista eri roduista etuliitteillä Liinun ja Liinu's, sekä jälkiliitteillä Luna ja frá Vindur. Kasvattajanimet olivat VKL:n hyväksymiä. Parhaiten talli tunnettiin welsh-, FWB- ja suomenhevoskasvateistaan, mutta sen kasvattamien rotujen joukossa olivat myös newforestinponi, shetlanninponi, norjanvuonohevonen, connemara, islanninhevonen, trakehner, ratsuponit ja täysiveriset (lähinnä arabialaiset).

Liinun tallin kasvateista monet tulivat palkituiksi näyttelyjaoksessa, kantakirjoissa ja erilaisissa laatuarvosteluissa. Tässä lista menestyneimmistä:

Kasvattilista

Liinun-kasvatit löytyvät omalta sivultaan.

Hannover
Islanninhevonen
Suomalainen puoliverinen
Trakehner
Täysiveriset (ox, xx, x)
Welsh A
Welsh B
Welsh C & D
WPB


Sekarotuiset & muut rodut

Yhteydet erilaisiin yhdistyksiin

Liinun Virtuaalitalli oli VRL:on jäsentalli. Tämän lisäksi se kuului aikanaan myös SuoviRa:n (Suomenvirtuaaliratsut ry) ja eliittitallien liittoon ja oli PraMa:n sekä SVHY:n hyväksymä.

Talli saavutti myös virtuaalitallien TOP-listan ensimmäisen sijan ja oli VRL:on hyväksymä ja valvoma ykkösluokan virtuaalitalli (talliarvostelun ykköspalkinto).

Yhteydet muihin talleihin

Yhteistyössä vuonna 2000: Metsälän virtuaalitalli, Hepola, Maijan Ratsutalli, Blackwell Acres, Tallipiha, Talli Hevosenkenkä, Issikkatalli Strákur, Vuonohevostalli Voikukka, Virtuaalitalli Hevoslaakso, Metsätähti, Mustajoen Kilpatalli, Arabisiittola Kashmir's, Hopeafarmi, Siittola Rockymountain, Ratsutila Sicilia, Koululaakson tallit, Koivulehto Stables

Naapurissa vuonna 2001: Hevosenkenkä Yhteistyössä vuonna 2001: Hepola, Maijan Ratsutalli, Talli Hevosenkenkä, Virtuaalitalli Hevoslaakso, Metsätähti, Arabisiittola Kashmir's, Hopeafarmi, Siittola Rockymountain, Ratsutila Sicilia, Koululaakson tallit, Koivulehto Stables, Startalli, Ratsutalli Camilla, Elinan Sh-talli, Snowdrop-talli, Issikkatalli Strákur, Issikkatalli Draumur ja Vaahteran Ratsutila

Ystävyystalleja vuonna 2002: Siittola Selandine, Siittola Coralle, Siittola Blue Bell, Vadelmakankaan Kartano ja Sunflower. Naapurissa vuonna 2002: Tähtitaivaan Kartano

Ystävyystalleja vuonna 2003: Pihlajamäen talli, Hevos- ja ponitila Spica, Kilpatalli Neilikka ja Tähtitaivaan Kartano

Liinun Virtuaalitallin menestyneet hevoset

Liinun Virtuaalitallilla oli vuosien varrella monta merkittäväksi noussutta ja palkittua hevosta. Alla lista menestyneimmistä:

Lähteet

Kasvattilista (joulu 2004)

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet
Muuttujat
Toiminnot
Valikko
Wiki
Työkalut