Ratsastusseuratoiminta

Virtuaaliwiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ratsastusseuroja on ollut virtuaalimaailmassa lähes alusta lähtien ja seuraan kuuluminen on monen kilpailuyhdistyksen alaisissa kilpailuissa nykyään pakollista. Virtuaalinen Ratsastajainliitto ylläpitää seurarekisteriä, jonne kaikki tietyt vaatimukset täyttävät seurat pääsevät. Kun seura on VRL:n hyväksymä, sen jäsenet ovat oikeutettuja kilpailemaan VRL:n alaisissa kilpailuissa ja seura saa oikeuden järjestää VRL:n alaisia seurakilpailuja.

Virtuaalinen ratsastusseura on käytännössä sivusto, joka ylläpitää listaa jäsenistä. Monet seurat myös järjestävät paljon toimintaa jäsenistölleen, näistä esimerkkinä seurakilpailut, jotka ovat avoimet vain seuralaisille. Monet seurat järjestävät myös valmennuksia ja muuta oheistoimintaa. Seuran jäsenyys antaa oikeuden kilpailla, mutta se saattaa tuoda mukanaan myös velvoitteita seuraa kohtaan esimerkiksi kilpailujen järjestämisen muodossa.

On olemassa monia erilaisia seuroja. Jotkut seurat esimerkiksi painottavat tiettyyn lajiin tai rotuun. Jotkut seurat ottavat jäsenekseen keitä tahansa, ja jotkut valikoivat jäsenensä hyvinkin tarkkaan. On olemassa myös isoja seuroja ja pieniä seuroja, ja jotkut seurat ovat hyvin aktiivisia ja vaativat jäseniltäänkin aktiivisuutta. Toiset seurat taas toimivat vaan jäsenlistana, eivätkä ne tee muuta kuin antavat jäsenilleen kilpailuoikeuden.

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet
Muuttujat
Toiminnot
Valikko
Wiki
Työkalut