Virtuaalikasvattajainliitto

Virtuaaliwiki

Ohjattu sivulta VKL
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Virtuaalikasvattajainliitto
LyhenneVKL
Kohderyhmäkasvattajat
Alaisuusitsenäinen, välillä VRL:on alainen
Perustettu2001
YlläpitäjäTaz & Freja- 2001?
emilia 2001-2002?
Nether 2004-2005
Tilannelopettanut
Omat sivutInternet Archiven kautta
Ulkomaisia vastineitaei ole

VKL oli itsenäinen liitto, joka piti kirjaa virtuaalihevosilla käytetyistä kasvattajanimistä sekä kokosi yhteen listaan parhaita jalostusoreja. Liitto myös järjesti kasvattajapäiviä, joilla ansioituneimmat kasvattajat palkittiin.

Kasvattajanimensä saattoi rekisteröidä VKL:oon tekemällä ilmoituksen sivuston ylläpitäjälle. Samaa kasvattajanimeä ei voitu rekisteröidä kahdesti, vaan nimet pyrittiin pitämään talli- tai henkilökohtaisina. Vain valmiilla talleilla ja yksityishenkilöillä oli oikeus anoa kasvattajanimiä. Uuden kasvattajanimen oli erotuttava selvästi jo rekisteröidyistä kasvattajanimistä eikä se saanut olla hyvän maun vastainen. Kerran rekisteröityä nimeä ei poistettu liiton listoilta, vaikka talli olisi lopettanut. Tällainen nimi siirrettiin "lukittujen listalle", josta sen saattoi anoa käyttöönsä vain se henkilö, jolla nimi oli aiemminkin ollut käytössä. Yhdellä tallilla oli mahdollisuus anoa korkeintaan kahdeksan eri kasvattajanimeä.

Kenen tahansa oli mahdollista ilmoittaa orinsa orilistalle, jonka tarkoitus oli helpottaa kasvattajien etsintää, kun nämä hakivat sopivia oreja tammoilleen. Oreille ei asetettu mitään erillisiä vaatimuksia ja ne listattiin rodun mukaan. Yhdellä omistajalla oli mahdollisuus ilmoittaa listalle kahdeksan oria.

Tunnetut kasvattajapäivillä voittaneet tallit ja henkilöt:
Virtuaalimaailman Kasvattaja Kevät 2004: Tanja (FNR) (talli: Fanononé, kasvattajanimi: FNS, pisteet: 362)

Lähteet

[1] [2] [3] [4] [5]

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet
Muuttujat
Toiminnot
Valikko
Wiki
Työkalut