Virtuaalitallin ylläpito

Virtuaaliwiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Virtuaalitallia ylläpidetään yksinkertaisesti vastaamalla yhteydenottoihin sähköpostin, vieraskirjan tms. välityksellä ja päivittämällä tallin sivut vastaamaan aina senhetkistä tilannetta. Virtuaalitallin ylläpitovaatimukset riippuvat paljon tallin Toimintatyypistä, esimerkiksi kilpatallin ylläpitoon ei välttämättä tarvitse kiinnittää ollenkaan huomiota, sillä tallin tärkein ominaisuus on hevosilla kilpaileminen ja kilpailuihin harjoitteleminen. Ratsastuskoulu taas on toinen ääripää, hoitajien kertomusten lukeminen, tuntitarinoiden kirjoittaminen ja muun toiminnan kehittäminen on tärkeä osa tallin toimintaa.

Yhteydenpito

Tallin sähköpostia, ja mahdollista vieraskirjaa kannattaa seurata säännöllisesti. Se antaa hyvän mielikuvan tallista, kun yhteydenottoihin vastataan nopeasti. Esimerkiksi yksityistallille on myös tärkeää olla yhteydessä tallilaisiin, ja ratsastuskoulun on hyvä pysyä ajantasalla siinä, ketkä ovat hoitajia ja onko mahdollisesti halukkaita hoitajia odottamassa hoitohevosta.

Toiminta

Jokaisella tallilla on vähän omantyyppisensä toimintatapa, joten yleisiä sääntöjä toiminnan ylläpitämiseen ei voi antaa. Kannattaa kuitenkin pyrkiä tekemään sen minkä lupaa. Jos tallin sivuilla luvataan kirjoittaa jokaiseen hoitotarinaan palaute, se kannattaa myös tehdä, ja tallin järjestämät kilpailut ja valmennukset tulisi myös hoitaa loppuun ajallaan.

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet
Muuttujat
Toiminnot
Valikko
Wiki
Työkalut