Piirretyt Kuvat Kunniaan

Virtuaaliwiki

Versio hetkellä 22. lokakuuta 2015 kello 15.03 – tehnyt Tinúvel (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Piirretyt Kuvat Kunniaan
LyhennePKK
LajiNäyttelyt piirroshevosille
Alaisuus-
Perustettu2004
Ylläpitäjänica 2011-
Latu 2013-
Vanhat ylläpitäjätWiewie 2004-2006
aksu 2006-2/2011
Annúndwen 2008-2010
Anne 2/2011-11/2013
Beronia 2/2011 - 2012
Tinka H. 2/2011 - 6/2011
TilanneAktiivinen
Omat sivuthttp://www.pkk.piirroshevoset.com/index.php
Ulkomaisia vastineita

Yhdistyksen tarkoitus on edistää piirrettyjen kuvien käyttöä virtuaalihevosilla ja tarjota piirretyille kuville näyttely- ja kantakirjaustoimintaa. Piirroshevosille voi myös hakea PKK:n myöntämiä arvonimiä, joita listaa Tähdistä Kirkkaimmat-sivusto.

Sisällysluettelo

Historia

PKK:n perusti Wiewie ja järjestö on ollut toiminnassa ainakin vuodesta 2004. Vuosina 2008-2009 PKK tunnettiin myös nimellä Virtuaalinen piirroshevosyhdistys. 2010 otettiin käyttöön taas pelkkä PKK-nimitys. Alkuaikoina PKK on ollut VRL:n alainen, nykyisestä tilanteesta käydään keskustelua.

Ylläpitäjät

Näyttelytoiminta

PKK:n alaisia näyttelyitä voi järjestää kuka tahansa. Luokat tuomaroi PKK:n virallinen tuomari.

Arvostelu

Arvostelu tapahtuu puolueettomasti hevosen omistajasta, rodusta, kasvattajasta, piirtäjästä tai muista tekijöistä riippumatta. Hevoselle annetun palkinnon lisäksi tuomari voi halutessaan antaa myös sanallisen arvion. Tausta tai taustattomuus ei vaikuta arvosteluun. Tuomari ei saa tuomaroida omia hevosiaan, kasvattejaan tai piirroksiaan. Kerran hylättyä hevosta ei voi arvostella toistamiseen samoissa näyttelyissä.

Hylkäyssyyt

Palkinnot rakenneluokista

Palkinnot muu kuva-luokissa

Muut palkinnot

Kantakirjaus

PKK on huolehtinut piirroskuvallisten hevosten kantakirjauksesta vuodesta 2004 lähtien. Kantakirjaustilaisuuksiin voivat osallistua PKK:n näyttelyistä KTK-sertin saaneet tammat ja orit. Kantakirjaustilaisuuteen on mahdollista päästä myös erikseen haettavalla irto-KTK:lla.

Pisteytys

Asteikko 0,5-5p, voidaan antaa kokonaislukuja tai puolikkaita.

0,5 - 1,5p: välttävä
2 - 2,5p: tyydyttävä
3 - 3,5p: hyvä
4p: kiitettävä
4,5-5p: erinomainen

Osa-alueet:

Jokainen tuomari antaa arvioitavalle hevoselle 0-25p sen mukaan, kuinka hyvin hevonen kuvaa rotumääritelmää. Neljän (tai kolmen) tuomarin prosenteista lasketaan keskiarvo, jonka mukaan hevonen palkitaan I-, II- tai III-palkinnolla tai ei ollenkaan.

Palkinnot

PKK Cup

PKK on järjestänyt piirretyille hevosille kisausta vuotuisissa PKK Cupeissa. PKK Cupin kilpailut ovat olleet jaosten alaisia tai villejä kisoja. Cup on järjestetty ainakin vuosina 2008, 2009, 2011 ja 2013.

PKK Cup 2008

Kisattiin koulu-, este-, kenttä- ja lännenratsastuksessa sekä valjakkoajossa. Kokonaispisteissä laskettiin pisteytystä hevosittain sekä ratsastaja/ohjastajan mukaan. Valittiin myös lajikohtaiset voittajat ja sijoittuneet.

PKK Cup 2009

Kisattiin koulu-, este-, kenttä- sekä lännenratsastuksessa sekä valjakkoajossa. Kokonaispisteissä laskettiin pisteytystä hevosittain sekä ratsastaja/ohjastajan mukaan. Valittiin myös lajikohtaiset voittajat ja sijoittuneet.

PKK Cup 2011

Kisattiin koulu-, este-, kenttä- ja lännenratsastuksessa sekä valjakkoajossa. Lisäksi Cupin aikana oli käynnissä piirrustuskilpailu, joka osaltaan vaikutti menestymiseen kokonaisvoitossa. Kokonaispisteet laskettiin hevoskohtaisesti. Valittiin myös joka lajin luokkavoittajat - ja sijoittuneet. Palkinnoksi jaettiin bannereita ja Equesterian Pron varusteita.

PKK Cup 2013

Kisattiin koulu-, este-, kenttä-, askellaji- ja lännenratsastuksessa, valjakkoajossa sekä raveissa.

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet
Muuttujat
Toiminnot
Valikko
Wiki
Työkalut