Ero sivun ”Tarinatoiminta” versioiden välillä

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: Tarinatoiminnalla tarkoitetaan mitä tahansa toimintaa, johon osallistuminen edellyttää tarinan tai jonkinlaisen tekstin (vaikkapa runon) kirjoittamista. Perinteisimpiä tarinatoimi...)
 
Rivi 1: Rivi 1:
Tarinatoiminnalla tarkoitetaan mitä tahansa toimintaa, johon osallistuminen edellyttää tarinan tai jonkinlaisen tekstin (vaikkapa runon) kirjoittamista. Perinteisimpiä tarinatoiminnan muotoja ovat [[hoitajatoiminta]] ja [[tarinakilpailut]]. Lisäksi voidaan järjestää [[valmennukset|tarinavalmennuksia]] ja muita tarinatapahtumia, kuten vaelluksia, leirejä tai vaikkapa maastoretkiä. Toiset harrastajat laskevat tarinatoiminnan osaksi myös tallipäiväkirjojen ja omien hevosten päiväkirjojen kirjoittamisen. Termi "tarinatalli" tai "tarinapainotteinen talli" tarkoittaa tallia, joka panostaa erityisesti tarinatoiminnan järjestämiseen.
+
Tarinatoiminnalla tarkoitetaan mitä tahansa toimintaa, johon osallistuminen edellyttää tarinan tai jonkinlaisen tekstin (vaikkapa runon) kirjoittamista. Perinteisimpiä tarinatoiminnan muotoja ovat [[hoitajatoiminta]] ja [[tarinakilpailut]]. Lisäksi voidaan järjestää [[valmennukset|tarinavalmennuksia]] ja muita tarinatapahtumia, kuten vaelluksia, leirejä tai vaikkapa maastoretkiä. Toiset harrastajat laskevat tarinatoiminnan osaksi myös tallipäiväkirjojen ja omien hevosten päiväkirjojen kirjoittamisen. Termi "tarinatalli" tai "tarinapainotteinen talli" tarkoittaa tallia, joka panostaa erityisesti tarinatoiminnan järjestämiseen. Käytännössä ne voivat edustaa mitä tahansa [[tallityypit|tallityyppiä]].

Versio 16. helmikuuta 2011 kello 16.51

Tarinatoiminnalla tarkoitetaan mitä tahansa toimintaa, johon osallistuminen edellyttää tarinan tai jonkinlaisen tekstin (vaikkapa runon) kirjoittamista. Perinteisimpiä tarinatoiminnan muotoja ovat hoitajatoiminta ja tarinakilpailut. Lisäksi voidaan järjestää tarinavalmennuksia ja muita tarinatapahtumia, kuten vaelluksia, leirejä tai vaikkapa maastoretkiä. Toiset harrastajat laskevat tarinatoiminnan osaksi myös tallipäiväkirjojen ja omien hevosten päiväkirjojen kirjoittamisen. Termi "tarinatalli" tai "tarinapainotteinen talli" tarkoittaa tallia, joka panostaa erityisesti tarinatoiminnan järjestämiseen. Käytännössä ne voivat edustaa mitä tahansa tallityyppiä.