Divine Angel

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Divine Angel
Perustettu 10.07.2005
Ylläpitäjä Marsupieni ja Milena
Toimintamuoto Yksityistallit
Tilanne lopettanut 3.1.2010
Omat sivut marsupieni.net/divine

Divine Angel perustettiin 10.7.05 Marsupienen ja Milenan omien hevosten talliksi. Aluksi tallissa asuikin vain kuusi omistajien omaa hevosta. Tallista päätettiin väsätä tallista sellainen, mihin ei heti kyllästy. Aluksi tallilla oli hurjat kahdeksan karsinaa eikä toimintaa ollut juuri yhtään. Ensimmäiset ulkoasut olivat harmaita ja yksinkertaisia. Omistajien yhteisen pohdintatuokion jälkeen tallista sukeutui "virallisesti" muutaman kuukauden jälkeen toimiva yksityistalli johon ensimmäinen vieras hevonen muutti 28.10, karsinamäärä kasvatettiin viiteentoista. Tallille otettiin myöh hoitajia, joskaan hoitajatoiminta ei koskaan ottanut tuulta alleen.

Joulukuussa 2005 tallilla otettiin käyttöön yksärikirjeet, kuukausittaiset ilmoitukset joihin vastaamalla tallilaiset maksoivat tallivuokran. Näitä läheteltiin tallin lopettamiseen asti kerran kuukaudessa. Vuonna 2006 Divine sai ensimmäisen vihreän ulkoasunsa. Divinestä tuli myös FSRa:n jäsentalli. Toukokuun puolivälissa Divine muutti tilthan domainilta ihan oman, juholantila.net domainin alle, ja karsinoita oli 20. 22.11.2006, juuri ennen VRL:n taukoa, saavutimme tallilistalla sijan 23, joka on Divinelle kaikkien aikojen paras.

Talli keskittyi vuonna 2007 eniten yksityistallitoimintaan ja sen kehittämiseen. Muilla osa-alueillakaan ei suuria muutoksia ei ole tapahtunut, tosin hoitajatoiminta tallin puolesta lopetettiin kokonaan, eikä karsinoita voi varata enää etukäteen. Kesällä myös ensimmäistä kertaa järjestettiin ulkopuolisillekin hevosille laidunmahdollisuus Divine Angelin laitumilla.

Vuonna 2007 tallin omistajien sähköpostiosoite vaihtu gmail.com osoitteeseen, ja lisäksi uuden tietokoneen myötä päivitys sujui paremmin. Suuria muutoksia ei ole tapahtunut, tosin hoitajatoiminta tallin puolesta lopetettiin kokonaan, eikä karsinoita voi varata enää etukäteen. Kesällä myös ensimmäistä kertaa järjestettiin ulkopuolisillekin hevosille laidunmahdollisuus Divine Angelin laitumilla. Vuoden 2007 projektina oli tallityöntekijät, ja syksyllä syntyivät myös kilpailu- ja valmennuspalvelut yksityisille. Tallityöntekijäongelmalle löydettiin ratkaisu, joka miellytti kaikkia. Aktiivisia työntekijöitä ei löytynyt, joten keksittiin mielikuvitustyöntekijät.

Talli alkoi olla kaikin puolin valmis vuonna 2009, eikä uutta kehitettävää tuntunut löytyvän. Kaikki karsinat olivat täynnä tasaisesti, ja kyselyitä tuli jopa enemmän kuin meillä oli mahdollista paikkoja tarjota. Omistajat hioivat kiertoajelua ja tallin tekstejä, mutta tallin pito alkoi maistua puulta kun kehitysideoita ei juuri keksitty. Viimeinen suuri saavutus Divine Angelille oli Pollux-hevoskerhon kuukauden virtuaalitalli-palkinto. Samana vuonna tuli myös VRL:n arvostelussa kolme tähteä, tähtimäärä jäi alhaiseksi, sillä yksityistallilta olisi vaadittu enemmän toimintaa. Vuoden 2010 alussa talli lopetti toimintansa.

Viimeisen vuoden aikana tallilla kävi yli tuhat uniikkia kävijää (eri IP:t).

Lähteet

Tallin ylläpitäjä, Marsupieni. Tallin sivut Tallin Blogi