Porrastetut kilpailut

Virtuaaliwiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

VRL aloitti vuonna 2007 porrastetut kilpailut, joissa hevoset etenevät tasolta seuraavalle kisamenestyksensä mukaan. Tasoja ovat seurataso, aluetaso ja kansallinen taso, lisäksi luokkien vaikeustasot vaihtelevat 0 ja 10 välillä. Lajit, joissa porrastettuja järjestetään, ovat kouluratsastus, esteratsastus, kenttäratsastus ja valjakkoajo.

Hevosten osallistumisoikeutta valvotaan näiden tiedoista VRL:n rekisterissä. Porrastettuihin osallistuvalta hevoselta vaaditaan VH-numero ja sen rekisterisivulta tulee käydä ilmi sen säkäkorkeus, myös hevosen 3-8-vuotissyntymäpäivät tulee merkitä sen rekisteritietoihin. Jokaisesta kilpailusta hevonen saa ominaisuuspisteitä, joiden perusteella ne pääsevät siirtymään seuraavalle tasolle. Hevonen voi myös periä ominaisuuspisteitä vanhemmiltaan, jos ne ovat kilpailleet porrastetuissa kilpailuissa ja hevonen on rekisteröity kuukauden sisällä syntymäpäivästään.

Koska porrastetut kilpailut toimivat VRL:n sivuilla vaiken koodin avulla, joka haki hevosten tiedot automaattisesti tietokannasta ikineen, säkäkorkeuksineen, ominaisuuspisteineen ja osallistumisoikeuksineen, porrastettuja kisoja ei ole järjestetty VRL:n ollessa tauolla.

Lähteet

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet
Muuttujat
Toiminnot
Valikko
Wiki
Työkalut