Seuran jäsenyys

Virtuaaliwiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Nykyään ratsastusseuraan kuuluminen ei ole samalla tavalla vaadittavaa kuin aiemmin. Ennen elokuuta 2013 Virtuaalisen ratsastajainliiton alaisissa kilpailuissa kilpailemiseen vaadittiin VRL:n hyväksymään seuraan kuuluminen. Vaikka seuraan kuuluminen ei ole enää edellytys VRL:n alaisiin kilpailuihin osallistuttaessa, on jäsenyys suositeltavaa.

Seuraan liittyminen

Mikäli tahdot liittyä seuran jäseneksi, kannattaa ensin etsiä itselleen sopiva seura, sillä seuroja on hyvin monenlaisia ja monenlaisille eri harrastajille. Joillakin seuroilla vahditaan jäsenten aktiivisuutta tarkemmin, toisilla taas ei juuri ollenkaan. Jotkut seurat järjestävät enemmän toimintaa seuralaisille ja jotkut taas vähemmän, ja joihinkin otetaan paljon jäseniä ja toisiin taas melko vähän. Lisäksi on huomioitava, että voit kuulua vain yhteen seuraan kerrallaan.

Seurojen sivuilla on yleensä hyvät ohjeet ja säännöt jäseneksi liittymiseen, ja ne kannattaa ehdottomasti lukea tarkkaan. VRL:n hyväksymät seurat vaativat usein jäseniltään VRL-tunnuksen. Seuran jäsenyys voi seurasta riippuen velvoittaa sinua järjestämään esimerkiksi seurakilpailuja, tai kilpailemaan aktiivisesti. Jäsenten velvoitteista löydät lisätietoa seuran omilta sivuilta.

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet
Muuttujat
Toiminnot
Valikko
Wiki
Työkalut