VRL: VRL-tunnukset

Virtuaaliwiki

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Virtuaalisella Ratsastajainliitolla on yli 13 000 jäsentä, joista noin kaksi tuhatta harrastaa virtuaalihevosia aktiivisesti. VRL-tunnus on liiton jäsennumero, joka toimii henkilötunnuksena virtuaalimaailmassa. Se on muotoa VRL-00000, jossa nollien paikalle tulee yksilöllinen numerosarja. Jäseneksi voi liityä kuka tahansa virtuaalihevosista kiinnostunut henkilö, joka haluaa osallistua liiton toimintaan. Tunnuksella pääset muun muassa osallistumaan VRL:n alaisiin kilpailuihin, rekisteröimään virtuaalihevosia ja pitämään yhteyttä muihin virtuaaliharrastajiin. Rekisteröityminen on maksutonta, eikä sido mihinkään.

Tunnukset ovat henkilökohtaisia. Kukin henkilö on oikeutettu vain yhteen VRL-tunnukseen väärinkäytösten välttämiseksi! Jos olet unohtanut salasanasi tai tunnuksesi, älä rekisteröi uutta tunnusta, vaan palauta salasana tai ota yhteyttä ylläpitoon.

Rekisteröitymällä jäseneksi voit mm.

VRL-tunnusten historia juontaa juurensa virtuaalimaailman alkuajoille saakka, tällöin niitä kutsuttiin kilpailuluviksi, ja ne olivat muodossa VKL-000. Niitä käytettiin samannimisten ihmisten erottamiseksi kilpailurankingeissa.

Lähteet

Liiton pääartikkelissa (Virtuaalinen Ratsastajainliitto) löytyy lähdetiedot kaikelle liittoon liittyvälle tiedolle, ja myös liiton osoite.

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet
Muuttujat
Toiminnot
Valikko
Wiki
Työkalut