Vippos

Virtuaaliwikistä
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Vippos
Perustettu VRL:n kanssa - 2000?
Ylläpitäjä Katja
Toimintamuoto virtuaalinen lehti
Tilanne aktiivinen
Omat sivut http://vippos.webs.com

Vippos aloitti Virtuaalisen Ratsastajainliiton eli VRL:n alaisena lehtenä, jonka sisältö oli asiapainotteista. Myöhemmin se on eriytynyt täysin omaksi sivustokseen VRL:n taukojen avittamana. Siinä on artikkeleita useilta eri kirjoittajilta liittyen virtuaalimaailmaan, sen ilmiöihin ja tapahtumiin.


Historiaa

Vuosi 2002 (päätoimittajana Krista N.) oli aktiivinen, lehteä ehti ilmestyä seitsemän numeroa ja juttuja kertyi yhteensä 45 kappaletta.

Vuonna 2003 ja 2004 puikoissa ehtivät olla vuorotellen Virginia, Stina ja Meepu. Lehti yritti ilmestyä vaihdellen joka tai joka toinen kuukausi, mutta artikkeleita ei kertynyt suurtaa määrää.

Vuodesta 2005 päätoimittajana toimi Lynn. Vuonna 2006 artikkeleita oli jokaisessa lehdessä keskimäärin kymmenen ja vakituisina palstoina muun muassa Ionic-tallin päiväkirja, hevosesittely, talliesittely, Virginian valitusvirsi, Eilowyn tarinointia ja Melion Norwoodin kolumni.


Ilmestyneet numerot

Suuri osa artikkeleista on valitettavasti päässyt katoamaan. Alla olevien linkkien lisäksi yhden aktiivisen kirjoittajan kirjoittamat artikkelit löydät koottuna samaan paikkaan: http://tekke.freeserverhost.com/Gin/artikkeleita.html


Lähteet

http://www.lasilintu.net/vippos/

http://web.archive.org/web/20070817154511/http://www.geocities.com/nakkipate/jutut.htm